Изградете доверба со вашите идни и постоечки клиенти

Веб сајтот ве промовира 24/7, ниеден вработен не би го правел тоа - Paul Coolson

Што е едностран веб сајт?

Веб сајт кој е составен од една страна, динамично изграден со повеќе секции на информации.

Најчесто се користат за рекламирање на најбитните информации како што се локација, мени, контакт информации и информации за резервации.

Релевантни статистики за бизниси

Веб сајтот може да ви помогне да изградите доверба со постоечките клиенти и полесно да стекнете нови клиенти.

Според анализа спроведена во 2017 година, 29% од малите бизниси немаат свој веб сајт, тоа е контрапродуктивно, бидејќи 75% од сопствениците на мали бизниси мислат дека дигиталниот маркетинг е најефективно решение за рекламирање во денешно време.

Според друго истражување, 37% од потрошувачите велат дека купуваат на интернет барем еднаш месечно и прегледуваат понуди на интернет пред да купат било што, тоа е доволен мотив за секој мал бизнис да има свој веб сајт.

Неколку добри употреби на едностран веб сајт

За ресторани

Истакнете ја вашата локација, покажете го вашето мени, вашите специјалитети или вашата одлична услуга.

За кафетерии

Покажете аранжмани за викенд, нови пијалоци, викенд акции и попусти, локација и резервации.

За фотографи

Ако сте фотографер може да ги истакнете вашите слики, какви задачи работите, кога сте достапни, телефон и е-маил за контакт.

Опширен дизајн

Изградбата на комплицира веб сајт, иако едностран, е возможна, ако имате идеја, контактирајте не за повеќе информации.

Новогодишна понуда

✓ Извонреден дизајн

✓ Сите потребни информации

✓ bid.mk поддомен

✓ Една ревизија месечно

✓ Интеграција со Google Analytics


✓ Домен по ваш избор(+900 ден./ год.)

✓ +4 ревизии месечно(+1500 ден./ год.)

*Цените се со вклучен 50% попуст

© Visiting. Сите права се задржани.